Werken bij BTCONSUL

Wil jij werken bij een ambitieus adviesbureau dat het aantal ongevallen en (milieu)incidenten wil verminderen?

Associeer jij de KAM (Kwaliteit Arbo en Milieu) zaken en systemen als stoffig, saai en inspiratieloos? Dan ken jij BTCONSUL vast nog niet! BTCONSUL gaat voor kwalitatieve ondersteuning met een praktische invulling. Door onze inzet en aanpak hebben wij al vele ongevallen, afwijkingen en (milieu)incidenten voorkomen en bedrijven ondersteunt naar een betere bedrijfsvoering en meer resultaat.

Wil jij hieraan meewerken? Solliciteer dan naar een van onze openstaande functies of stuur ons een open sollicitatie. 

Office Manager, Opleidingscoördinator en Medewerker verkoop

De Office Manager is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor in Beverwijk. De Office Manager draagt zorg voor alle voorkomende kantoorwerkzaamheden om de bedrijfsvoering goed te laten verlopen. De functie is een combinatie van coördinerende, uitvoerende en verkoopactiviteiten ter ondersteuning van de directeur en veiligheidskundige/docenten.

De Office Manager zorgt voor de actuele planning/overzicht, project-/urenregistraties, coördinatie afhandeling opdrachten / projecten / trainingen (iom collega’s), administratieve ondersteuning en verkoop. Hij/zij is de spil binnen het bedrijf, die goed in teamverband, maar ook zelfstandig kan werken / overzicht houden. Hij / zij ondersteunt het team zodat de bedrijfsvoering optimaal en efficiënt verloopt.

Lees meer

Stageplaatsen

Staat er voor jou geen geschikte vacature tussen? Stuur dan een open solicitatie naar . We zoeken ondernemende en gedreven mensen die ons bedrijf laten groeien.

Meer informatie over deze vacatures of werken bij BTCONSUL?

Bel ons op 0251-254699

LET OP: Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.