Cursus BHV en herhaling BHV

BTCONSUL verzorgt zowel de basis Bedrijfshulpverlening (BHV) opleiding alsook de (jaarlijkse) herhaling van de BHV cursus. De inhoud van de BHV cursus komt overeen met de eindtermen van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening examen.

De trainingen zijn in verschillende vormen te geven. Afhankelijk van hoe de BHV tot nog toe geregeld is, brengen we een advies uit voor welke training het beste bij uw vraag past. U kiest tussen een complete BHV opleiding, een complete herhalingscursus of meer gefocust op bepaalde deelgebieden, zoals bijvoorbeeld levensreddende handelingen met stabiele zijligging en gebruik van AED of ontruimingsoefeningen of uitgebreidere blusoefeningen.

Afhankelijk van de wensen en de constateringen vanuit uw RI&E wordt er in overleg met u de inhoud en tijdsduur bepaald van de BHV cursus. Een goede en complete BHV basiscursus neemt 3 a 4 dagdelen in beslag. Afhankelijk van de risico’s/ gevaren en de ervaringen van de BHV’ers duurt de herhalingsopleiding 1 of 2 dagdelen.

Heeft u interesse in een offerte van een BHV cursus, vul onderstaand formulier in, wij nemen spoedig contact met u op!

Neem contact op of vraag gelijk een offerte aan