Checklist Risico Inventarisatie

Hoe begint u aan uw RI&E?

Om een bedrijf te runnen, moet u zich houden aan veel spelregels van klanten, leveranciers, maar ook van wet- en regelgeving. De Arbowet is een grote leverancier van spelregels. Een daarvan is dat een bedrijf een actuele Risico Inventarisatie moet hebben. Met deze checklist kunt u beginnen aan uw RI&E.

✉ Ontvang direct de gratis Checklist

Het beginnen aan de RI&E is vaak lastiger dan gedacht. Hoe en waar begint u aan uw RI&E? Daarom hebben wij een checklist gemaakt die u houvast geeft in de beginfase. Met de checklist kunt gemakkelijk aan de gang om de risico's binnen uw bedrijf aan het daglicht te brengen. De checklist is een mooie stap richting uw RI&E.

In de Checklist hebben we veel onderwerpen opgenomen die terug komen in de RI&E, zodat u gestructureerd risico's kunt inzien. Later in het proces heeft u daardoor veel meer inzicht in het opmerken van risico's.

  • Gratis en vrijblijvend
  • Overzichtelijk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Tijdbesparend

De checklist gaat u tijd en moeite besparen. Een goed begin is het halve werk. De checklist bevat veel aandachtspunten waarover u al kunt nadenken. Bij het daadwerkelijk opstellen van de RI&E heeft u al een goed beeld hoe u veel zaken geregeld heeft.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan

Om de kwaliteit voor elke klant te waarborgen, kan niet ieder bedrijf direct geholpen worden. Elke maand kunnen we een aantal RI&E's samenstellen. Voor een soepele communicatie kunt u ons het beste een bericht sturen met uw vragen en opmerkingen.

Vul onderstaand formulier in en ontvang de checklist per e-mail.


    Door op 'Verstuur' de drukken gaat u akkoord dat er twee maal een bericht wordt verzonden naar het ingevulde e-mailadres