Contact VCA advies

VCA voor bedrijven is onderdeel van BTCONSUL

BTCONSUL draagt bij aan het verminderen van bedrijfsongevallen en andere incidenten. Dit doet BTCONSUL door bedrijven te helpen bij de invulling van de Arbo-verplichtingen en beleid voor VGWM (Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieubeleid) te ontwikkelen. Met een scala aan praktische cursussen en adviestrajecten vergroten wij het rendement van uw medewerkers.

BTCONSUL werkt alleen met professionele en gecertificeerde medewerkers. Zij houden van uitdagingen en gaan altijd op zoek naar een pragmatische oplossing. Bij ons kunt u rekenen op een gedegen advies en projectmatige aanpak.

VCA voor Bedrijven is een organisatieadviesbureau dat de klant centraal zet. Wij geven invulling aan uw specifieke wensen waarbij we de externe verplichtingen niet uit het oog verliezen. Wij werken samen toe naar een zo eenvoudig werkbaar en beheerssysteem. VCA voor Bedrijven wordt geleid door Edwin Boom. Hij is een allround organisatieadviseur, veiligheidskundige en opleidingsinstructeur met een brede praktische ervaring binnen verschillende branches en bedrijfstakken.

Meer over BTCONSUL zie hiervoor www.btconsul.nl