Referenties

 
Wij wilden een aantal van onze medewerkers een VCA-certificaat laten behalen. Het betrof in totaal een groep van 20 personen met zeer diverse achtergronden en niveaus. Wij nodigden BTCONSUL uit om hier eens over te praten en zij zagen hier een uitdaging in waarbij ze ons zeer duidelijk de haken en ogen van ons plan voorlegden. Uiteindelijk resulteerde het geheel in een opleiding die bijzonder positief werd ontvangen door de deelnemers en waarbij op een enkeling na de hele groep voldeed aan de eisen van het Nederlands Examenbureau en dus een certificaat kreeg! Bij deze bevelen wij BTCONSUL dan ook zeker aan als partner in opleidingen!

Ron Stroo - AGC

 
In juli een cursus opgetuigd door Edwin Boom van BTCONSUL. Prettige aanpak, zeer praktijkgericht en staat open voor praktijksituaties. Het was fijn om de cursus op maat en op locatie te laten plaatsvinden. De collega’s waren betrokken en gaan inmiddels al behoorlijk beter om met de veiligheid op de werkvloer. Een aanrader!

Havenpersoneel van de Koninklijke Watersport-Vereeniging “Loosdrecht

 
De groep bestond uit 4 medecursisten en was in grootte perfect om goede discussies te voeren en je eigen vragen kwijt te kunnen. De cursusleider kon deze vragen en opmerkingen goed beantwoorden en door zijn grote ervaring in de industrie ook illustreren met voorbeelden uit de praktijk. Daardoor gaat de stof, die soms een beetje droog is, leven. Voor mijzelf was met name het wettelijke stuk van belang. Ik heb een goed beeld gekregen van mijn rechten en plichten als preventiemedewerker. Alles bij elkaar was ik zeer tevreden over het theoretische stuk van de cursus. Er volgt nog een dag in mijn bedrijf waar dieper ingegaan zal worden op de RI&E.

Gradient Compounds