Veiligheidskundige gezocht


Veiligheidskundige gezocht voor het uitvoeren van een RI&E? Dan bent u bij BTCONSUL aan het juiste adres. Een actuele RI&E is één van de wettelijke verplichtingen voor bedrijven. RI&E staat voor Risico Inventarisatie & Evaluatie. Door het uitvoeren van een RI&E weet u waar de risico’s liggen en welke gevolgen dit kan hebben, zodat de juiste maatregelen genomen kunnen worden. Voorkomen is namelijk nog steeds beter (en een stuk goedkoper) dan genezen. BTCONSUL begeleidt u graag.

BTCONSUL; veiligheidskundige voor het opstellen van uw RI&E

In de praktijk blijkt het zelf uitvoeren van een RI&E altijd tegen te vallen. Een gedegen RI&E opstellen vraagt namelijk om een goede kennis van arbeidsomstandigheden, het RI&E-model, voldoende tijd in combinatie met objectiviteit en een praktische vertaling. Vraag BTCONSUL om ondersteuning zodat u zich nog meer kunt focussen op uw andere belangrijke werkzaamheden. Wij werken enkel met ervaren en gecertificeerde medewerkers die de best passende oplossingen voor u bedenken. Hoe gaat BTCONSUL te werk?:

  • We maken afspraken over de scope, de uitvoering en planning van de RI&E;
  • Wij voeren observatierondes uit en inspecteren (arbeids)middelen, werkplekken, gebouwen en buitenterrein;
  • Wij verzamelen informatie via vragenlijsten en interviews onder medewerkers;
  • Wij bespreken met u de concept rapportage en het PvA met mogelijke beheersmaatregelen;
  • Wij maken de overzichtelijke rapportage definitief;
  • Wij geven eventueel een presentatie van de bevindingen en maatregelen;
  • Tot slot doen wij een projectevaluatie.

BTCONSUL helpt u verder

Met de hulp van BTCONSUL krijgt u een uitstekend inzicht in de gevaren en de aanwezige risico’s binnen uw bedrijfsvoering. Ook vergroot u het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers. De opgeleverde RI&E voldoet altijd aan alle toetsingseisen en wordt zo pragmatisch mogelijk opgesteld. Wij verzorgen verschillende RI&E’s, waaronder de algemene ARBO RI&E maar ook de aanvullende zoals machine RI&E, geluidsonderzoeken & -metingen, gevaarlijke stoffen, milieu RI&E enzovoorts. Ook de functie-RI&E’s, die vanuit de VCA of OHSAS norm wordt verlangd, verzorgen wij graag voor u.

Offerte aanvragen

De gevolgen van een bedrijfsongeval kunnen groot zijn voor zowel de betrokken werknemer als het bedrijf en de productie. Laat uw RI&E daarom opstellen door een veiligheidskundige. BTCONSUL helpt u verder. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij delen graag onze kennis en adviezen met u.

Contact aanvraag Offerte aanvraag