Valincidenten werken op hoogte


In Zuidoostbeemster is er een man zwaar gewond geraakt omdat hij van de ladder viel terwijl hij aan het snoeien was. De man is gestabiliseerd na een val van ongeveer 6 meter. Twee ambulances en een traumahelikopter zorgen voor de man alvorens hij met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd. De laatste berichten luidden dat de man wel ernstig verwond is geraakt maar stabiel is.
Man valt van ladder tijdens snoeien boom in Zuidoostbeemster
Bron: RTV Noord Holland, 112.nl, 29 januari 2012
Toen het busje wilde oversteken, zag de andere bestuurder het busje over het hoofd, althans dat lijkt de vermoedelijke oorzaak te zijn van de aanrijding die volgde. De personenauto kwam veel verderop tot stilstand. De ladder die op het dak lag, lag er half naast. Ambulance personeel kwam ter plaatste nadat een bestuurder nekklachten had aangegeven maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis. De verdere schade was aanzienlijk.
Bron: 112kaatsheuvel, 22 maart 2012
Bij het schilderen van het huis, viel er een man van de ladder af. Helaas overleefde hij de val niet. Politie gaat uit van een noodlottig ongeval en niet van een misdrijf. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De technische recherche en een forensische arts onderzoeken de plaats waar het incident gebeurde om een misdrijf uit te sluiten.
Bron: Omroep Brabant, 27 februari 2012