Risicobeheersing processen


Risicobeheersing processen zijn belangrijk om over na te denken als bedrijf. Het identificeren en waarderen van de relevante risico’s en het formuleren en toepassen van bijpassende beheersmaatregelen is tegenwoordig een voorwaarde voor een veilige werkomgeving. Voorkomen is namelijk nog steeds beter (en een stuk goedkoper) dan genezen. BTCONSUL begeleidt u graag bij een risicobeheersing proces.

BTCONSUL begeleidt u bij processen m.b.t. risicobeheersing

BTCONSUL levert goed een inzicht in de gevaren en de aanwezige risico’s binnen uw bedrijfsvoering en vergroot het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers. Risicobeheersing vraagt om een goede risicoanalyse en dit kost vaak veel meer tijd dan ingeschat. Ook wordt de oplossing veelal gezocht in technische maatregelen, PBM’s en werkinstructies, terwijl er vele andere mogelijkheden zijn. Vraag BTCONSUL om ondersteuning zodat u zich nog meer kunt focussen op uw andere belangrijke werkzaamheden. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Ervaren en gecertificeerde medewerkers die de best passende oplossingen voor u bedenken;
  • Uitstekend inzicht in de gevaren en de aanwezige risico’s binnen uw bedrijfsvoering;
  • Wij geven invulling aan uw specifieke wensen waarbij we de externe verplichtingen niet uit het oog verliezen;
  • Complete organisatie-ontzorging;
  • Deskundigheid, praktische benadering en concrete resultaten.

Offerte aanvragen

Ook binnen uw bedrijfsvoering zijn risicobeheersing processen niet overbodig. BTCONSUL helpt u verder. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij delen graag onze kennis en adviezen met u.

Contact aanvraag Offerte aanvraag