RI&E pva


Wist u dat een actuele RI&E wettelijk verplicht is voor bedrijven? Door het uitvoeren van een RI&E weet u waar de risico’s liggen en welke gevolgen dit kan hebben, zodat de juiste maatregelen genomen kunnen worden. Voorkomen is immers beter (en een stuk goedkoper) dan genezen! Toch komt er veel ingewikkelde materie kijken bij het opstellen van zo’n RI&E met bijbehoren pva. Gelukkig is BTCONSUL er voor u om u de begeleiding te bieden die u nodig heeft.

Wat is RI&E?

RI&E staat voor Risico Inventarisatie & Evaluatie. Een gedegen RI&E opstellen vraagt om een goede kennis van arbeidsomstandigheden, het RI&E-model, voldoende tijd in combinatie met objectiviteit en een praktische vertaling. Laat u daarom begeleiden door BTCONSUL. Wij werken enkel met gecertificeerde en ervaren medewerkers die de best passende oplossingen voor u bedenken. Meer weten? Neem contact op.

Over BTCONSUL

BTCONSUL is een gedreven organisatieadviesbureau dat praktisch, resultaatgericht en deskundig te werk gaat. Bij ons staat uw vraag centraal. Wij geven invulling aan uw specifieke wensen waarbij we de externe verplichtingen niet uit het oog verliezen. Samen werken wij toe naar een zo eenvoudig werkbaar en beheersbaar systeem. Vraag BTCONSUL om ondersteuning zodat u zich nog meer kunt focussen op uw andere belangrijke werkzaamheden.

Offerte aanvragen

BTCONSUL verzorgt diverse RI&E’s, waaronder de algemene ARBO RI&E maar ook de aanvullende zoals machine RI&E, geluidsonderzoeken & -metingen, gevaarlijke stoffen, milieu RI&E enzovoorts. Ook voor functie-RI&E’s, die vanuit de VCA of OHSAS norm wordt verlangd, ben u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een RI&E + pva. De gevolgen van een bedrijfsongeval kunnen groot zijn voor zowel de betrokken werknemer als het bedrijf en de productie. Met BTCONSUL kunt u dit voorkomen!

Contact aanvraag Offerte aanvraag