OHSAS 18001 norm


Met een ISO45001 certificaat (voorheen eenOHSAS 18001 norm) laat een organisatie zien dat het niet alleen heeft nagedacht over de veiligheid van de medewerkers maar ook over de veiligheid van alle gebruikers binnen het pand en plekken waar het bedrijf verantwoordelijk is voor de veiligheid. BTCONSUL ontwikkelt en implementeert het managementsystemen graag voor u. Daarnaast kan BTCONSUL u assisteren bij het schrijven van de procedures, werkinstructies en het optimaliseren van ISO45001.

BTCONSUL helpt u bij uw ISO45001/OHSAS 18001 norm

BTCONSUL biedt u deskundigheid, een praktische benadering en concrete resultaten op het juiste moment. Wij zijn een gedreven organisatieadviesbureau dat uw vraag centraal zet. Wij geven invulling aan uw specifieke wensen waarbij we de externe verplichtingen niet uit het oog verliezen. Samen werken wij toe naar een zo eenvoudig werkbaar en beheersbaar systeem. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Voordelen van het arbozorgsysteem

Er zijn vele voordelen te noemen van het arbozorgsysteem ISO45001:

  • Het biedt ondersteuning bij de evaluatie over het welzijn van de medewerkers;
  • Het voorkomt effectief arbeidsongevallen;
  • De communicatie over veiligheid en gezondheid verbetert;
  • De verantwoordelijkheid en motivatie bij het personeel wordt vergroot;
  • Het zorgt voor kostenvermindering m.b.t. incidenten en/of bedrijfsongevallen.

Offerte aanvragen

Profiteer van de jarenlange ervaring van BTCONSUL en schakel vandaag nog de hulp in van onze professionals. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer informatie over de ISO45001 norm (voorheen OHSAS 18001 norm)? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. BTCONSUL helpt u graag verder.

Contact aanvraag Offerte aanvraag