Man overleden na beknelling


Een 20-jarige man is overleden aan de gevolgen van een bedrijfsongeluk afgelopen maandag 5 maart bij een scheepsbouw bedrijf in Vlissingen. De ambulancedienst heeft assistentie gekregen van het traumateam uit Amsterdam.
Eerder gaf de politie aan dat er sprake was van een medisch incident, maar inmiddels is duidelijk dat er toch sprake was van een bedrijfsongeval. Tegenover de Zeeuwse Courant (PZC) heeft het bedrijf verklaard dat de werknemer door onbekende oorzaak bekneld kwam te zitten en hierdoor ernstige verwondingen opliep. Hieraan is hij op 8 maart overleden.


Verminderen van bedrijfsongevallen

Bedrijfsongevallen, zoals bovenstaand incident, komen helaas nog te vaak voor. BTCONSUL levert een actieve bijdrage aan het verminderen van bedrijfsongevallen en andere incidenten. Dit doen wij door organisaties te adviseren en ondersteunen bij implementeren en optimaliseren van het Arbo- en VGWM-beleid (Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieubeleid). Met onze praktische cursussen en adviestrajecten behalen wij het meeste rendement uit uw medewerkers en daarmee uit uw onderneming.

Speciale actie

Eén dag per jaar wordt er extra bij stil gestaan. Op vrijdag 16 maart vindt de tweede editie plaats van ‘Bewust Veilig’. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via opleidingen@btconsul.nl en ontvang 10% korting op één van onze veiligheidsopleidingen. Deze aanbieding loopt t/m 16 maart 2018.

Wilt u meer informatie of een offerte? Laat het ons weten door hiernaast uw gegevens in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
 

Bron: HvZeeland