KAM ondersteuning


Kunt u wel wat advies gebruiken op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM)? Schakel dan de hulp in van BTCONSUL. BTCONSUL assisteert en ontzorgt u graag op gebied van KAM. Dit doen wij met professionele en gecertificeerde medewerkers die uitdagingen aangaan en altijd zoeken naar een pragmatische oplossing. Met ons kunt u rekenen op een gedegen advies en projectmatige aanpak. Kies BTCONSUL voor KAM ondersteuning op maat!

BTCONSUL ondersteunt u graag op het gebied van KAM

Er bestaat tegenwoordig een ingewikkelde wet- en regelgeving ten opzichte van KAM. Dat is ook niet zo gek, kwaliteitszorg is belangrijk voor het succes en de continuïteit van uw onderneming. Toch blijkt het voor veel organisaties lastig om zelf gedegen KAM procedures op te zetten. Gelukkig bestaan wij als BTCONSUL om u een helpende hand te bieden. Wij horen graag hoe we uw organisatie van dienst kunnen zijn op gebied van KAM!

De vele arbo- en milieuverplichtingen (KAM), die volgen uit de complexe wet- en regelgeving is voor veel ondernemers een bron van ergernis en lastig in te vullen. Toch kan achterstallige KAM-zorg grote gevolgen hebben, waarbij financiële consequenties soms nog de minst erge zijn. KAM-zorg is daarnaast belangrijk voor het succes en de continuïteit van uw onderneming. Gelukkig bestaan wij als BTCONSUL om u een helpende hand te bieden. Wij horen graag hoe we uw organisatie van dienst kunnen zijn op gebied van KAM!

Over BTCONSUL

BTCONSUL biedt u deskundigheid, een praktische benadering en concrete resultaten op het juiste moment. Wij zijn een gedreven organisatieadviesbureau dat uw vraag centraal zet. Wij geven invulling aan uw specifieke wensen waarbij we de externe verplichtingen niet uit het oog verliezen. Samen werken wij toe naar een zo eenvoudig werkbaar en beheersbaar systeem. Bij ons kunt u aankloppen voor de volgende zaken:

  • Arbo-, milieu en veiligheidskundige ondersteuning;
  • KAM-ontzorging;
  • Risico Inventarisaties & Evaluaties (RI&E);
  • Machineveiligheid (CE-certificering en richtlijn arbeidsmiddelen;
  • Arbo- & Veiligheidsopleidingen;
  • KAM Managementsystemen (VCA, ISO, OHSAS).

Offerte aanvragen

Profiteer van de jarenlange ervaring van BTCONSUL op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu en schakel vandaag nog de hulp in van onze professionals. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer informatie over onze KAM ondersteuning of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. BTCONSUL helpt u graag verder.

Contact aanvraag Offerte aanvraag