ISO 9001 certificering stappenplan


Aan het behalen van ISO 9001 certificering zit een flink stappenplan verbonden. BTCONSUL begeleidt u graag bij deze ingewikkelde materie en zorgt voor een handboek met de juiste procedures en formulieren. Daarnaast kan BTCONSUL u ondersteunen bij implementatie en optimalisatie van het systeem. Wij gaan daarbij altijd praktisch, deskundig en resultaatgericht te werk. Meer informatie? Neem contact op!

ISO 9001 certificering; het stappenplan

Wilt u gratis een stappenplan ontvangen voor uw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in en wij zenden u het stappenplan toe.

Voordelen van ISO 9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Een grote onderneming kan in principe niet meer zonder ISO 9001; het geeft immers aan dat het bedrijf voldoet aan normale eisen op gebied van klantgerichtheid. Met behulp van een ISO 9001 certificaat wordt de kwaliteit van producten en diensten verhoogd, het bedrijfsimago verbeterd, de klanttevredenheid verhoogd en de kosten verlaagd. Dat wilt u toch ook?

Offerte aanvragen

Profiteer van de jarenlange ervaring van BTCONSUL en schakel vandaag nog de hulp in van onze professionals. Wij geven invulling aan uw specifieke wensen waarbij we de externe verplichtingen niet uit het oog verliezen. Samen werken wij toe naar een zo eenvoudig werkbaar en beheersbaar systeem. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over het ISO 9001 certificering stappenplan. BTCONSUL helpt u graag verder.

Contact aanvraag Offerte aanvraag