ISO 9001 certificaat


Wilt u graag uw ISO 9001 certificaat halen? Schakel dan de hulp in van BTCONSUL. BTCONSUL zorgt voor een compleet en praktisch kwaliteitssysteem, de ISO 9001 certificering, inclusief een compact handboek met procedures en formulieren. Daarnaast kan BTCONSUL u ondersteunen bij het implementeren en optimaliseren van het kwaliteitssysteem. Benieuwd naar de ISO 9001 certificaat kosten? Neem contact met ons op.

Waarom een ISO 9001 certificaat halen?

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Zonder ISO 9001 certificaat kan een grotere onderneming eigenlijk niet meer. Het certificaat geeft immers aan dat het bedrijf voldoet aan normale eisen op gebied van klantgerichtheid. Een aantal voordelen van een ISO 9001 certificaat voor uw bedrijf:

  • Verhogen van de kwaliteit van goederen en diensten;
  • Verlagen van de kosten;
  • Verbeteren van bedrijfsimago;
  • Verhogen van de klanttevredenheid;
  • Vergroten van bewustwording van medewerkers.

Over BTCONSUL

BTCONSUL biedt u deskundigheid, een praktische benadering en concrete resultaten op het juiste moment. Wij zijn een gedreven organisatieadviesbureau dat uw vraag centraal zet. Wij geven invulling aan uw specifieke wensen waarbij we de externe verplichtingen niet uit het oog verliezen. Samen werken wij toe naar een zo eenvoudig werkbaar en beheersbaar systeem. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Offerte aanvragen

Profiteer van de jarenlange ervaring van BTCONSUL en schakel vandaag nog de hulp in van onze professionals. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer informatie over een ISO 9001 certificaat en bijbehorende kosten of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. BTCONSUL helpt u graag verder.

SO 9001
ISO 9001 certificering diensten
BTCONSUL zorgt voor een compleet en praktisch kwaliteitssysteem, de ISO 9001 certificering, inclusief een compact handboek met procedures en formulieren. Daarnaast kan Btconsul u helpen bij het implementeren en optimaliseren van het kwaliteitssysteem.
ISO 9001 is een internationaal erkende standaard voor het kwaliteitssysteem. Het is een proces- en systeem georiënteerde benadering en waarborgt continu verbetering. ISO 9001 certificering legt de nadruk op klanttevredenheid en in hoeverre er aan de wensen van de klant tegemoet wordt gekomen binnen de wet en regelgeving.

Peilers ISO 9001 certificering
Voor ISO 9001 geldt:

  • Zeg wat je doet
  • Doe wat je zegt
  • Bewijs het

Stappenplan ISO 9001 certificering
Deze onderdelen moet u doorlopen om ISO 9001 certificaat te behalen:
Nulmeting
Management systeem ontwikkelen conform de norm ISO 9001
Implementeren van het systeem
Uitvoeren ISO audit en beoordeling / evaluatie van het systeem
ISO 9001 aanvragen bij certificerende instelling

Contact aanvraag Offerte aanvraag