ISO 14001


Heeft uw onderneming al een ISO 14001 certificaat? ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. BTCONSUL ondersteunt u graag bij het behalen van dit volledige kwaliteitssysteem, inclusief praktisch handboek met procedures en formulieren. Daarnaast zijn wij uw partner bij implementatie en optimalisatie. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Voordelen van een ISO 14001 certificaat

Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden. Daarnaast biedt het nog vele andere voordelen voor uw bedrijf:

  • Besparing op energie- en waterkosten;
  • Structureel aandacht voor milieu in de bedrijfsvoering;
  • Onderscheidende positie ten opzichte van concurrenten;
  • Verbetering van bedrijfsimago;
  • Opbouwen stevige relatie met externe partijen, bijvoorbeeld de overheid.

Over BTCONSUL

Wie zijn wij? BTCONSUL is een gedreven organisatieadviesbureau dat praktisch, deskundig en resultaatgericht te werk gaat. Bij ons staat uw vraag te allen tijde centraal zet. Wij geven invulling aan uw specifieke wensen waarbij we de externe verplichtingen niet uit het oog verliezen. Samen werken wij toe naar een zo eenvoudig werkbaar en beheersbaar systeem.

Offerte aanvragen

Wilt u ook profiteren van de jarenlange ervaring van BTCONSUL bij het behalen van uw ISO 14001 certificaat? Schakel dan vandaag nog de hulp in van onze professionals. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. BTCONSUL staat voor u klaar.

Contact aanvraag Offerte aanvraag