ISO 14001 eisen


Wilt u graag uw ISO 14001 certificaat halen? Schakel dan de hulp in van BTCONSUL. Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden. BTCONSUL is op de hoogte van alle ISO 14001 eisen en zorgt voor een volledig kwaliteitssysteem inclusief een praktisch handboek met procedures en formulieren. Daarnaast ondersteunen wij u graag bij het implementeren en optimaliseren van het kwaliteitssysteem.

Ingewikkelde eisen aan uw ISO 14001

ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. De inzet om een ISO 14001 certificering te behalen loont. Het doet namelijk niet alleen ten goede aan uw bedrijfsimago, maar zorgt ook voor een lager verbruik en teruggebrachte (milieu)kosten. Om een ISO14001 certificaat te behalen moet u een aantal stappen doorlopen:

  • Nulmeting;
  • Milieurisico’s;
  • Beheersen van belangrijke milieu aspecten;
  • Milieubeleid, doelstellingen en milieuzorgprogramma;
  • Opstellen handboek, procedures en overige documentatie;
  • Invoeren in de praktijk;
  • Interne audits (doen wat je zegt) ;
  • Management review.

Over BTCONSUL

BTCONSUL biedt u deskundigheid, een praktische benadering en concrete resultaten op het juiste moment. Wij zijn een gedreven organisatieadviesbureau dat uw vraag centraal zet. Wij geven invulling aan uw specifieke wensen waarbij we de externe verplichtingen niet uit het oog verliezen. Samen werken wij toe naar een zo eenvoudig werkbaar en beheersbaar systeem. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Ja, ik wil een ISO 14001 certificaat

Profiteer van de jarenlange ervaring van BTCONSUL en schakel vandaag nog de hulp in van onze professionals. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer informatie over de ISO 14001 eisen of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. BTCONSUL helpt u graag verder.

Contact aanvraag Offerte aanvraag