ISO 14001 certificaat


Wilt u graag uw ISO 14001 certificaat halen? Schakel dan de hulp in van BTCONSUL. Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden. BTCONSUL zorgt voor een volledig kwaliteitssysteem inclusief een praktisch handboek met procedures en formulieren. Daarnaast kan BTCONSUL u ondersteunen bij het implementeren en optimaliseren van het kwaliteitssysteem.

Waarom een ISO 14001 certificaat halen?

Als u gebruik maakt van een milieumanagementsysteem wordt er structureel aandacht besteed aan milieu in de bedrijfsvoering. Een ISO 14001 certificaat biedt daarnaast nog vele andere voordelen voor uw bedrijf:

  • Besparing op energie- en waterkosten;
  • Verbetering van bedrijfsimago en onderscheidende positie ten opzichte van concurrenten;
  • Opbouwen stevige relatie met externe partijen, bijvoorbeeld de overheid;
  • Structurele monitoring biedt goed inzicht in milieuprestatie van organisatie.

Over BTCONSUL

BTCONSUL biedt u deskundigheid, een praktische benadering en concrete resultaten op het juiste moment. Wij zijn een gedreven organisatieadviesbureau dat uw vraag centraal zet. Wij geven invulling aan uw specifieke wensen waarbij we de externe verplichtingen niet uit het oog verliezen. Samen werken wij toe naar een zo eenvoudig werkbaar en beheersbaar systeem. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Offerte aanvragen

Profiteer van de jarenlange ervaring van BTCONSUL en schakel vandaag nog de hulp in van onze professionals. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer informatie over een ISO 14001 certificaat of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. BTCONSUL helpt u graag verder.

Contact aanvraag Offerte aanvraag